Welpen 7/11 jaar

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd?

Algemene informatie

Iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 opent de Kali haar deuren. De welpen doen tijdens de opkomsten leuke uitdagende activiteiten. Het programma bestaat uit spellen binnen en buiten waarbij de welpen ook een aantal scouting technieken leren. Bij de welpen werk je samen met andere kinderen om met elkaar leuke avonturen te beleven.

Kamp

Bij de welpen gaan we ongeveer drie keer per jaar op kamp. Twee daarvan zijn een weekendkamp op ons eigen clubhuis. Deze twee kampen vinden plaats aan het begin en aan het eind van het seizoen. Het derde kamp is in de zomervakantie en duurt een week. Het zomerkamp is elk jaar op een andere locatie in Nederland. We gaan dan naar een clubhuis van een andere scoutinggroep en maken er een groot feest van met de welpen. Tijdens de kampen hebben we een themaverhaal (en themafiguren) als leidraad van het kamp.

nieuwsbrief

Bij de welpen worden updates over de gang van zaken via de mail door gecommuniceerd. Denk hierbij aan een planning, aankondiging voor een speciale opkomst of informatie over een kamp.

Installeren

Wanneer je bij scouting zit hoort daar een uniform bij. Bij de welpen is dat een groene blouse met een oranje das. Nieuwe leden worden altijd geïnstalleerd zodat zij op dit uniform de insignes mogen dragen en daarna echt bij de groep horen. Het installeren vindt meestal keer per jaar plaats aan het begin van het seizoen of wanneer er veel nieuwe leden zijn bijgekomen nog een keer aan het einde van het seizoen.

Overvliegen

Als je 11 bent, ga je overvliegen naar de scouts. Het overvliegen is vaak aan het begin van het seizoen, rond september. Kinderen die bij de andere speltakken te oud zijn, vliegen ook over. Je gaat dan allerlei spelletjes doen en daarna hoor de je bij de andere speltak.

Contact

Afmelden voor opkomsten: Bel op zaterdag vanaf 09:30 uur naar clubhuis de Kali, stuur een e-mail via het contactformulier of maak er melding van tijdens een voorgaande opkomst. Dit stelt de Welpenleiding zeer op prijs:

Vragen en / of opmerkingen: De Welpenleiding is voor of na (en dus niet tijdens) de opkomst beschikbaar. Uiteraard kan dit ook per e-mail of via het contactformulier

Opkomsttijd: Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in clubhuis de Kali 
Telefoon Clubhuis de Kali: 0252-421351

Kalender

Laatste nieuws