Oude eik 21/35 jaar

Ben jij tussen de 21 en 35 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan lid van de oude eik! De oude eik organiseren hun eigen activiteiten, zoals een zomerkamp in het binnen- of buitenland. Ook organiseren ze spectaculaire evenementen, uitdagende outdooractiviteiten en als klap op de vuurpijl runnen ze gezamenlijk hun eigen speltak.

Algemene informatie

Om de week op zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 opent de Kali haar deuren. De oude eik doen tijdens de opkomsten leuke uitdagende activiteiten. Het programma maken ze zelf. Ook regelen ze zelf hun zomerkamp en andere grote activiteiten. Zoals met zijn alle eten op het strand of lasergamen met de groep.

Overvliegen

Als je 35 bent, dan ga je overvliegen naar een andere speltak (+scouts). Het overvliegen is vaak op de tweede of derde zaterdag van het seizoen, rond september. Kinderen die bij de andere speltakken te oud zijn, vliegen ook over. Je gaat dan allerlei spelletjes doen en daarna hoor je bij de andere speltak.

Contact

Vragen en / of opmerkingen: De oude eik is voor of na (en dus niet tijdens) de opkomst beschikbaar. Uiteraard kan dit ook per e-mail naar het algemene adres of via het contactformulier

Opkomsttijd: Zaterdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in clubhuis de Kali 
Telefoon Clubhuis de Kali: 0252-421351

Kalender