Stam 18/21 jaar

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan lid van de stam! De stamleden organiseren hun eigen activiteiten, zoals een zomerkamp in het binnen- of buitenland. Ook organiseren ze spectaculaire evenementen, uitdagende outdooractiviteiten en als klap op de vuurpijl runnen ze gezamenlijk hun eigen speltak.

Algemene informatie

Om de week op vrijdagavond van 20.00 tot 23.00 opent de Kali haar deuren. De stam doen tijdens de opkomsten leuke uitdagende activiteiten. Het programma maken ze zelf. Ook regelen ze zelf hun zomerkamp en andere grote activiteiten. Zoals met zijn alle eten op het strand of lasergamen met de groep.

Kamp

Bij de stam gaan we zo vaak op kamp als we willen. Van weekend kampen naar het grote zomerkamp. Omdat we het zelf plannen, kan een kamp altijd gepland worden, op een locatie in Nederland of het buitenland. We gaan dan naar een terrein van een andere scoutinggroep, een huisje, of gewoon ergens kamperen en maken er een groot feest van met elkaar. Tijdens dit kamp doen we elke dag verschillende activiteiten die door ons gepland zijn. Bij de stam is zomerkamp meer een vakantie dan een kamp.

Overvliegen

Als je tussen de 21 en 23 bent, vlieg je over naar een andere speltak (oude eik). Het overvliegen is vaak op de tweede of derde zaterdag van het seizoen, rond september. Kinderen die bij de andere speltakken te oud zijn, vliegen ook over. Je gaat dan allerlei spelletjes doen en daarna hoor je bij de andere speltak

Contact

Vragen en / of opmerkingen: De stam is voor of na (en dus niet tijdens) de opkomst beschikbaar. Uiteraard kan dit ook per e-mail naar het algemene adres of via het contactformulier

Opkomsttijd: Vrijdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur in clubhuis de Kali 
Telefoon Clubhuis de Kali: 0252-421351

Kalender